נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיטה להפחתת חומציות במיצי פרי-הדר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1968
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
כתבים (המכון הלאומי והאוניברסיטאי לחקלאות)
מחבר :
ברנשטיין, סולנג'
;
.
הרשקוביץ, אסתר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך 18, עמ' 56-55
הערות לעורכים:
acidity
ביוכימיה
הדרים
טכנולוגיה של מזון
מיץ אשכוליות
מיץ תפוזים
מיצים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52710
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
28/12/2020 11:13
אולי יעניין אותך גם
הכנת סירופ ממיץ ענבים
מסמך מורשת
קראו עוד
הכנת מיץ ענבים ושימורו
מסמך מורשת
קראו עוד
Effect of storage on the Formol and Chloramine-T values of processed single-strength and comminuted orange juices
פרסום מדעי
קראו עוד
The free Amino acids of Israeli orange juice
פרסום מדעי
קראו עוד
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת כיוון הקירור על ריכוז בהקפאה של מיץ
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
שיטה להפחתת חומציות במיצי פרי-הדר
כרך 18, עמ' 56-55
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם