נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1968
Source of publication :
Israel Journal of Agricultural Research (Ktavim)
Authors :
יובן, בנימין
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
18
Co-Authors:
Y. Henis
Facilitators :
From page:
137
To page:
138
(
Total pages:
2
)
Link :
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
Abstract:
Note:
Related Files :
Link to fileF;
Biochemistry
Fermentation
food technology
inhibitor
lactic acid
Olea europaea (internal keyword)
oleuropein
olives
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52712
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/12/2020 11:32
You may also be interested in
Mechanism of Enhancement of Lactic Acid Fermentation of Green Olives by Alkali and Heat Treatments
פרסום מדעי
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
Learn more
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Progress of lactic acid fermentation of green olives as affected by peel
פרסום מדעי
Learn more
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
18
Y. Henis
Scientific Publication
You may also be interested in