שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Progress of lactic acid fermentation of green olives as affected by peel
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1968
Source of publication :
food technology (source)
Authors :
כהן, ש' (טכנולוגיה של מזון)
;
.
לודין, אשר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
22
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
1009
To page:
1012
(
Total pages:
4
)
Link :
Progress of lactic acid fermentation of green olives as affected by peel
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
Fermentation
food technology
lactic acid
Olea europaea (internal keyword)
olives
Peel
postharvest treatment
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52716
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/12/2020 12:45
You may also be interested in
Fermentation of green olives
מסמך מורשת
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
פרסום מדעי
Learn more
Olives
פרסום מדעי
Learn more
Studies on pickling Spanish-type green olives
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Progress of lactic acid fermentation of green olives as affected by peel
22
Scientific Publication
You may also be interested in