נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1969
Source of publication :
Israel Journal of Technology
Authors :
יובן, בנימין
;
.
לודין, אשר
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
247
To page:
250
(
Total pages:
4
)
Link :
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
canning
food preservation
food technology
Peel
Solanum lycopersicum
Tomatoes
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52719
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/12/2020 13:53
You may also be interested in
Improvements in the techniques of peeling tomatoes
מסמך מורשת
Learn more
Experiments in canning sweet corn in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Evaluation of peach varieties for canning
מסמך מורשת
Learn more
Studies on the quality characteristics of canned grapefruit segments. I. Factors affecting the drained weight and texture
פרסום מדעי
Learn more
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
Learn more
התאמת הזן ספדונה לתעשיית השימורים
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
Scientific Publication
You may also be interested in