נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Food Technology (Faculty of Agriculture)
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1971
Source of publication :
Research Report (The Hebrew University of Jerusalem, Israel)
Authors :
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
222
To page:
222
(
Total pages:
1
)
Link :
Food Technology (Faculty of Agriculture)
Abstract:
Note:
Information about the unit and the scientific activity of Zdenka Samish
Related Files :
Link to fileF;
food research
food technology
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
דין וחשבון
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52852
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
30/12/2020 14:19
You may also be interested in
Report on the 4th International Congress of Mediterranean Citriculture
פרסום מקצועי
Learn more
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
The rehydration of overdried dates from the Negev (Arava) and the biochemical changes involved in the process [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Food technology
פרסום מדעי
Learn more
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
Learn more
Study trip on food technology research to the United States and West European countries, May 1954-January 1955
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
Food Technology (Faculty of Agriculture)
Information about the unit and the scientific activity of Zdenka Samish
Scientific Publication
You may also be interested in