שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Olives
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1974
Source of publication :
Encyclopedia of Food Technology and Food Science (1974)
Authors :
סמיש, זדנקה
;
.
Volume :
2
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
664
To page:
669
(
Total pages:
6
)
Link :
Olives
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
food industry and trade
food preservation
food technology
Olea europaea (internal keyword)
olive oil
olives
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
ערך מילוני / אנציקלופדי
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
52853
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
30/12/2020 14:23
You may also be interested in
Olive pickling research in Israel
פרסום מדעי
Learn more
The improvement of color in black pickled olives
מסמך מורשת
Learn more
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
Learn more
The effect of alkaline treatment on lactic acid fermentation of green olives [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Identification of oleuropein as a natural inhibitor of lactic acid fermentation of green olives
פרסום מדעי
Learn more
Progress of lactic acid fermentation of green olives as affected by peel
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Olives
2
Scientific Publication
You may also be interested in