נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1979
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
דפי המכון לטכנולוגיה ואחסון של תוצרת חקלאית (מרכז וולקני)
מחבר :
סמיש, זדנקה
;
.
אישיים קשורים :
סמיש, זדנקה
;
.
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
סוג מסמך:
סקירה
;
.
עלון פנימי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
גיליון מס' 7, עמ' 15-12
הערות לעורכים:
אחסון מזון
הדרים
זית
טכנולוגיה ואחסון
טכנולוגיה של מזון
עגבנייה
שימור מזון
תעשיית המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52857
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
30/12/2020 14:49
אולי יעניין אותך גם
כבישת הזית הירוק
מסמך מורשת
קראו עוד
הוראות לכבישת הזית הירוק
מסמך מורשת
קראו עוד
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
Olives
פרסום מדעי
קראו עוד
טכנולוגיה של מזון (פרסומים שונים)
מסמך מורשת
קראו עוד
הוראות לכבישת זיתים ירוקים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
גיליון מס' 7, עמ' 15-12
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם