נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הארכת השתמרות פרי החציל על-ידי שמירת טריות עלי הגביע
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1993
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
גרינברג, שושנה
;
.
טמקין-גורודסקי, נעמי
;
.
פליק, אלעזר
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
שפירא, בוריס
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עג, עמ' 402, 406-404
הערות לעורכים:
אחסון מזון
חיי מדף
חציל
טיפול לאחר הקטיף
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53616
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
22/02/2021 08:53
אולי יעניין אותך גם
Prolonged low-temperature storage of eggplants in polyethylene bags
פרסום מדעי
קראו עוד
Bulk packaging for the maintenance of eggplant quality in storage
פרסום מדעי
קראו עוד
שימוש ביריעות פלסטיק חיצוניות להארכת השתמרות חצילים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת שיטת הגידול על כושר ההשתמרות של חצילים לייצוא
מסמך מורשת
קראו עוד
La conservation des aubergines à différentes températures
פרסום מדעי
קראו עוד
התנהגות פיזיולוגית ורגישות למחלות של חצילי חורף בהשוואה לחצילי אביב - לאחר קטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
הארכת השתמרות פרי החציל על-ידי שמירת טריות עלי הגביע
כרך עג, עמ' 402, 406-404
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם