שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת הכללת מוננסין במזון וגיל השחיטה על תפוקת הטבחה והחזה בפטמים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1996
סהכ עמודים:
1
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברטוב, עדו
;
.
יהב, שלמה
;
.
פלבניק, יצחק
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עו (חוב' ח), עמ' 73
מהרצאה בכנס ה-33 של האגודה למדע העופות, 12 בדצמבר 1995
הערות לעורכים:
Monensin
בשר
הזנת בעלי חיים
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
54286
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
18/03/2021 14:58
אולי יעניין אותך גם
יחסי גומלין בין רכיבי המנה ורעילות מוננסין בפטמים: השפעת סוג הגרגרים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת גורמים תזונתיים על טיב הבשר בפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ההזנה על איכות הטבחה
מסמך מורשת
קראו עוד
השוואת יעילות מיני עופות שונים בייצור בשר
מסמך מורשת
קראו עוד
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
מסמך מורשת
קראו עוד
גידול יונים לבשר: היבטים תזונתיים וגנטיים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת הכללת מוננסין במזון וגיל השחיטה על תפוקת הטבחה והחזה בפטמים
כרך עו (חוב' ח), עמ' 73
מהרצאה בכנס ה-33 של האגודה למדע העופות, 12 בדצמבר 1995
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם