שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת אדי אצטאלדהיד ואתנול על סינתזת אתילן בדיסקיות מנגו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1994
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
מריננסקי, רוזיטה
;
.
פסיס, עדנה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: ג'רמי בורדון (חוקר אורח); כרך עה (חוב' א), עמ' 63-60
הערות לעורכים:
acetaldehyde
אחסון מזון
אתילן
אתנול
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
מנגו
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
54644
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
26/04/2021 15:47
אולי יעניין אותך גם
Effect of pre‐storage treatments on mango fruit ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
The role of the anaerobic metabolites, acetaldehyde and ethanol, in fruit ripening, enhancement of fruit quality and fruit deterioration
פרסום מדעי
קראו עוד
Acetaldehyde inhibition of ethylene biosynthesis in mango fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Ripening of ethylene-pretreated bananas is retarded using modified atmosphere and vacuum packaging
פרסום מדעי
קראו עוד
Enhancement of ethylene and CO2 production in apple fruit following short-term exposure to high CO2
פרסום מדעי
קראו עוד
Postharvest delay of fruit ripening by metabolites of anaerobic respiration : Acetaldehyde and ethanol
דוח מחקר
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת אדי אצטאלדהיד ואתנול על סינתזת אתילן בדיסקיות מנגו
מחבר נוסף: ג'רמי בורדון (חוקר אורח); כרך עה (חוב' א), עמ' 63-60
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם