נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Changes in pectic substances in ripening pears
Year:
1979
Authors :
בן-אריה, רות
;
.
סונגו, ליליאן
;
.
Volume :
104
Co-Authors:

Chaim Frenkel - Rutgers University, NJ

Facilitators :
From page:
500
To page:
505
(
Total pages:
6
)
Abstract:

Note:
Access to full text is only for authorized persons
cellulase
galacturonic acid
Pears
pectin-methylesterase
Polygalacturonase
Pyrus communis
ripening
Storage
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
54751
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
02/05/2021 11:27
Scientific Publication
Changes in pectic substances in ripening pears
104

Chaim Frenkel - Rutgers University, NJ

Scientific Publication

You may also be interested in