העלאת רמת הסוכר בענבי מאכל רצויה מבחינות רבות, בין השאר כדי להקדים את ההבשלה ובכך להאריך את עונת הבציר. ממצאים קודמים מראים שלריסוס מלח אשלגן לאחר הבוחל יכולת להקדים משמעותית את ההבשלה. בשנת המחקר האחרונה חלה התפתחות משמעותית שהובילה את צוות המחקר להבנת מנגנון הפעולה האפשרי של צבירת סוכר באמצעות אשלגן, ועל כך ידווח במאמר זה. (מתוך המאמר)
העלאת רמת הסוכר בענבי מאכל רצויה מבחינות רבות, בין השאר כדי להקדים את ההבשלה ובכך להאריך את עונת הבציר. ממצאים קודמים מראים שלריסוס מלח אשלגן לאחר הבוחל יכולת להקדים משמעותית את ההבשלה. בשנת המחקר האחרונה חלה התפתחות משמעותית שהובילה את צוות המחקר להבנת מנגנון הפעולה האפשרי של צבירת סוכר באמצעות אשלגן, ועל כך ידווח במאמר זה. (מתוך המאמר)