נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
עלון הנוטע

פרי ליצ'י במצב של הבשלת יתר עובר תהליכי תסיסה ואינו מתאים לאחסון וליצוא בשל טעמו שנפגם ובשל רמת הריקבונות הגבוהה באחסון. על סמך תוצאות הניסויים המתוארים במאמר, ניתן לפתח מדד להבשלת יתר ולקביעה אם הפרי מתאים ליצוא, וזאת עפ"י רמת המטבוליטים האנארוביים ביום הקטיף.

See English summary at the end of the article.

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
מדדי הבשלה והשפעת משך שהיית פרי הליצ'י על העץ על איכותו
55

פרי ליצ'י במצב של הבשלת יתר עובר תהליכי תסיסה ואינו מתאים לאחסון וליצוא בשל טעמו שנפגם ובשל רמת הריקבונות הגבוהה באחסון. על סמך תוצאות הניסויים המתוארים במאמר, ניתן לפתח מדד להבשלת יתר ולקביעה אם הפרי מתאים ליצוא, וזאת עפ"י רמת המטבוליטים האנארוביים ביום הקטיף.

See English summary at the end of the article.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם