נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
מדדי הבשלה והשפעת משך שהיית פרי הליצ'י על העץ על איכותו
מחבר :
אקרמן, מרים
;
.
בן-אריה, רוזה
;
.
גורן, משה
;
.
דביר, אורית
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
פסיס, עדנה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
55
שנה:
2001
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
מעמוד:
306
עד עמוד:
309
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

פרי ליצ'י במצב של הבשלת יתר עובר תהליכי תסיסה ואינו מתאים לאחסון וליצוא בשל טעמו שנפגם ובשל רמת הריקבונות הגבוהה באחסון. על סמך תוצאות הניסויים המתוארים במאמר, ניתן לפתח מדד להבשלת יתר ולקביעה אם הפרי מתאים ליצוא, וזאת עפ"י רמת המטבוליטים האנארוביים ביום הקטיף.

הערות:

See English summary at the end of the article.

הערות לעורכים:
אחסון מזון
הבשלה
ליצ'י
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
55437
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
04/07/2021 09:12
פרסום מקצועי
מדדי הבשלה והשפעת משך שהיית פרי הליצ'י על העץ על איכותו
55

פרי ליצ'י במצב של הבשלת יתר עובר תהליכי תסיסה ואינו מתאים לאחסון וליצוא בשל טעמו שנפגם ובשל רמת הריקבונות הגבוהה באחסון. על סמך תוצאות הניסויים המתוארים במאמר, ניתן לפתח מדד להבשלת יתר ולקביעה אם הפרי מתאים ליצוא, וזאת עפ"י רמת המטבוליטים האנארוביים ביום הקטיף.

See English summary at the end of the article.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם