נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
תגובת פרי-הדר לקירור מהיר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1972
סהכ עמודים:
10
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
וקס, יהושע
;
.
חלוץ, עדו
;
.
ליטואר, שמעון פרנץ
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לאחסון וטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פרות וירקות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
פרסום מקדים מס' 726; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
הדרים
טכנולוגיה ואחסון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
56904
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
04/11/2021 09:04
אולי יעניין אותך גם
השפעת עיכוב האחסון של תפוזי ואלנסיה על כושר השתמרותם באחסון ממושך בקירור (1969/70)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת טיפולים בתב"ז ובחומרי חיטוי אחרים על שיעור הריקבונות בתפוזי ואלנסיה באחסון ממושך בקירור (1969/70)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת קירור מוקדם של פרי שמוטי על כושר השתמרותו בתנאי משלוח באוניות אוורור (1970/71)
מסמך מורשת
קראו עוד
The response of grapefruit to different storage temperatures
פרסום מדעי
קראו עוד
כושר ההשתמרות של תפוזי שמוטי בטמפרטורות קירור נמוכות
מסמך מורשת
קראו עוד
Effect of changing temperature and relative humidity on keeping quality of grapefruit in storage
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
תגובת פרי-הדר לקירור מהיר
פרסום מקדים מס' 726; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם