שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
תגובת פירות אבוקדו לטמפרטורות אחסון שונות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
זאוברמן, גיורא
;
.
ינקו, אורי
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
29
שנה:
1975
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
437
עד עמוד:
439
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
הבשלה
טמפרטורה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57036
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
23/11/2021 15:19
אולי יעניין אותך גם
השפעת טמפראטורות אחסון והבחלה בגז אתילן על כושר ההשתמרות וההבשלה של פירות מנגו
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת קירור מוקדם על הארכת תקופת התרככות של פרי אבוקדו (1966/67, 1967/68)
מסמך מורשת
קראו עוד
Delay of the postharvest ripening of avocado pears; uses of radioisotopes and irradiation of agricultural products
פרסום מדעי
קראו עוד
Susceptibility to chilling injury of three avocado cultivars at various stages of ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
Effects of gradually decreasing temperatures and polyethylene wraps on the ripening and respiration of avocado fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
פעילות האנזימים צלולז ופוליגלקטורונז הקשורה בהבשלת פרי אבוקדו המאוחסן בטמפרטורות נמוכות
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
תגובת פירות אבוקדו לטמפרטורות אחסון שונות
29
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם