נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Chemical and physiological changes in citrus fruit during storage and their relation to fungal infection
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1977
Source of publication :
Proceedings of the International Society of Citriculture
Authors :
שיפמן-נדל, מינה
;
.
Volume :
1
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
311
To page:
317
(
Total pages:
7
)
Link :
Chemical and physiological changes in citrus fruit during storage and their relation to fungal infection
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
acid
Citrus
ethanol
Ethylene evolution
food storage
fungi
Pectolytic enzymes
plant rots
postharvest physiology
Respiration rate
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר מתוך כינוס
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
57084
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
28/11/2021 13:41
You may also be interested in
Entreposage des citrons [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Treatment and storage of citrus fruit in Israel
פרסום מדעי
Learn more
Stem-end rot diseases in refrigerated and non-refrigerated storage of citrus fruit
פרסום מדעי
Learn more
Factors affecting keeping quality of lemons in storage
פרסום מדעי
Learn more
The different responses of several citrus fruit cultivars to low storage temperatures [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Alternaria rot of citrus fruit
פרסום מדעי
Learn more
Scientific Publication
Chemical and physiological changes in citrus fruit during storage and their relation to fungal infection
1
Scientific Publication
You may also be interested in