שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Die Qualität der Hartweizen Israels
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1959
Source of publication :
Getreide und Mehl
Authors :
אפרת, יעקב
;
.
פלאוט, מנקו (מנחם-יוסף)
;
.
Volume :
9
Co-Authors:
B. Zelzbuch
Facilitators :
From page:
102
To page:
104
(
Total pages:
3
)
Link :
Die Qualität der Hartweizen Israels
Abstract:
Note:
Related Files :
food quality
Israel
Triticum durum
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
גרמנית
Editors' remarks:
ID:
57252
Last updated date:
02/03/2022 17:27
Creation date:
20/12/2021 15:33
You may also be interested in
Quality wheat silage using late varieties
מסמך מורשת
Learn more
La pollinisation croisée chez le blé dur en Israël
פרסום מדעי
Learn more
Preliminary results in crosses between dwarf common wheat (Triticum aestivum) varieties and durum wheat (Triticum durum) [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
The quality of durum wheat varieties for macaroni industry
מסמך מורשת
Learn more
Durum wheat
פרסום מדעי
Learn more
The baking quality of wheat in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Die Qualität der Hartweizen Israels
9
B. Zelzbuch
Scientific Publication
You may also be interested in