נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
דוחות מכון וולקני

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה

בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.

פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
בדיקות איכות וכושר האפייה של חיטה ישראלית

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה

בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.

מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם