נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בדיקות איכות וכושר אפייה של זני חיטה רכה (Triticum vulgare) בשנת 1958
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1959
סהכ עמודים:
8
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
אפרת, יעקב
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לגידולי שדה וגן
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; סקירה מס' 257; תוכנית ג.ש.4
הערות לעורכים:
איכות המזון
אפייה
זנים (בוטניקה)
חיטה
חיטה רכה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57320
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
23/12/2021 14:31
אולי יעניין אותך גם
ראשית גידול השיפון בארץ ואיכותו
מסמך מורשת
קראו עוד
שיפור גנטי של איכות האפייה בחיטה בהנדסה תאית - פוסטר
פרסום מדעי
קראו עוד
מכסיקנית 708 - זן חדש של חיטה רכה
מסמך מורשת
קראו עוד
בדיקות איכות וכושר האפייה של חיטה ישראלית
מסמך מורשת
קראו עוד
קריטריונים להערכת איכותה של חיטה
פרסום מקצועי
קראו עוד
זני מכון וולקני
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
בדיקות איכות וכושר אפייה של זני חיטה רכה (Triticum vulgare) בשנת 1958
מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; סקירה מס' 257; תוכנית ג.ש.4
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם