שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
בדיקות איכות וכושר אפייה של זני חיטה רכה (Triticum vulgare) בשנת 1958
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1959
סהכ עמודים:
8
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
אפרת, יעקב
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לגידולי שדה וגן
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; סקירה מס' 257; תוכנית ג.ש.4
הערות לעורכים:
איכות המזון
אפייה
זנים (בוטניקה)
חיטה
חיטה רכה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57320
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
23/12/2021 14:31
אולי יעניין אותך גם
השפעת סי-סי-סי הניתן בשלבי גדילה שונים על שלושה זני חיטה הנבדלים בקומתם: ניסויים במרחביה ובבית-השיטה (1974-1972)
מסמך מורשת
קראו עוד
תחמיץ חיטה מעולה על-ידי גידול זנים אפילים: היבול והאיכות של "איל" ו"אילון", זני חיטה אפילים לתחמיץ, בהשוואה לזן המקובל "אריאל"
מסמך מורשת
קראו עוד
איכותם של זני חיטה קשה (Triticum durum) לתעשיית אטריות
מסמך מורשת
קראו עוד
בדיקות איכות וכושר האפייה של חיטה ישראלית
מסמך מורשת
קראו עוד
איכות החיטים בארץ
מסמך מורשת
קראו עוד
Nutritive and baking properties of carob germ flour
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
בדיקות איכות וכושר אפייה של זני חיטה רכה (Triticum vulgare) בשנת 1958
מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; סקירה מס' 257; תוכנית ג.ש.4
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם