נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
על כתמים לבנים בעגבניות מותססות [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1959
מקור הפרסום :
הכנס המדעי המאוחד השלישי - אגודה ישראלית למדעי מזון ותזונה
מחברים :
סלומון, אדוארד
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
4
עד עמוד:
4
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
על כתמים לבנים בעגבניות מותססות [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
אחסון מזון
טכנולוגיה של מזון
כתמים בצמחים
מחלות ופגעים בצמחים
עגבנייה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
מאמר מתוך כינוס
;
.
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
57665
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
20/01/2022 08:00
אולי יעניין אותך גם
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
קראו עוד
Investigation into the peeling of tomatoes for canning
פרסום מדעי
קראו עוד
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מסמך מורשת
קראו עוד
סיבות ותנאים להיווצרות כתמים לבנים בזיתים כבושים
פרסום מדעי
קראו עוד
חקירות על תופעות הכתמים הבהירים בזיתים כבושים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
על כתמים לבנים בעגבניות מותססות [תקציר]
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם