נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
חקירות על תופעות הכתמים הבהירים בזיתים כבושים [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1961
מקור הפרסום :
הכנס המדעי המאוחד הרביעי - אגודה ישראלית למדעי מזון ותזונה
מחברים :
סלומון, אדוארד
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
66
עד עמוד:
66
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
חקירות על תופעות הכתמים הבהירים בזיתים כבושים [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
מאמר מתוך כינוס
;
.
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
57675
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
20/01/2022 11:49
אולי יעניין אותך גם
White spots on green pickled olives
פרסום מדעי
קראו עוד
כבישת "מלפפוני מלח" בשיטת התססה [תקציר הרצאה]
מסמך מורשת
קראו עוד
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מסמך מורשת
קראו עוד
על כתמים לבנים בעגבניות מותססות [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
סיבות ותנאים להיווצרות כתמים לבנים בזיתים כבושים
פרסום מדעי
קראו עוד
Occurrence of bacteria within sound fruit tissue [abstract]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
חקירות על תופעות הכתמים הבהירים בזיתים כבושים [תקציר]
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם