נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2021
מקור הפרסום :
הכנס לשמירת איכות תוצרת חקלאית טרייה, דצמבר 2021, מכון וולקני
מחברים :
מעוז, איתי
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
אחסון מזון
אחסון תוצרת חקלאית ומזון
ביוטכנולוגיה של מזון
ביוכימיה
טיפול לאחר הקטיף
טעם
מזון בריאות
מטבוליטים
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
מאמר מתוך כינוס
;
.
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
57830
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
08/02/2022 10:58
אולי יעניין אותך גם
הנה החלקים החשובים לנו מהכנס לשמירת איכות של תוצרת חקלאית טרייה
פרסום מקצועי
קראו עוד
הערכת ההשפעה של תנאי כיבוש הזיתים על איכות המוצר והפחת בעת העיבוד [דו"ח לתקופה דצמבר 1966-דצמבר 1967]
מסמך מורשת
קראו עוד
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
התאמת חומר אריזה ביו-מתכלה לאחסון פירות וירקות טריים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
עמידות פרי הדר ורימונים לטיפולי קרנטינה בקור [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פנילאלנין משפר את עמידות הפרי הקטוף כנגד ריקבון וצינה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם