נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פנילאלנין משפר את עמידות הפרי הקטוף כנגד ריקבון וצינה [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2021
מקור הפרסום :
הכנס לשמירת איכות תוצרת חקלאית טרייה, דצמבר 2021, מכון וולקני
מחברים :
אלקן, נעם
;
.
מאורר, דליה
;
.
פאטל, מניש קומאר
;
.
פייגנברג, אולג
;
.
פניוק, מיכל
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
פנילאלנין משפר את עמידות הפרי הקטוף כנגד ריקבון וצינה [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
Phenylalanine
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
עמידות למחלות
עקת קור
פטריות
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
מאמר מתוך כינוס
;
.
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
57833
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
08/02/2022 11:24
אולי יעניין אותך גם
הנה החלקים החשובים לנו מהכנס לשמירת איכות של תוצרת חקלאית טרייה
פרסום מקצועי
קראו עוד
ננו-חומרים מבוססי פולימרים טבעיים לשיפור איכות והשתמרות של תוצרת חקלאית [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
התאמת חומר אריזה ביו-מתכלה לאחסון פירות וירקות טריים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפור ולא רק שימור לאחר קטיף, האם זה אפשרי? [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
עמידות פרי הדר ורימונים לטיפולי קרנטינה בקור [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
Phenylalanine induces mango fruit resistance against chilling injuries during storage at suboptimal temperature
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
פנילאלנין משפר את עמידות הפרי הקטוף כנגד ריקבון וצינה [תקציר]
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם