שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שימור הבצל
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1926
סהכ עמודים:
1
מקור הפרסום :
ידיעות תחנת הניסיונות החקלאית
מחבר :
קצפרובסקי, שמשון
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
תחנת הניסיונות החקלאית. מחלקת ההדרכה
סוג מסמך:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך א (חוב' ג), עמ' 103
הערות לעורכים:
בצל (ירק)
הדרכה
שימור מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
58536
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
10/04/2022 14:08
אולי יעניין אותך גם
כיבוש הכרוב
מסמך מורשת
קראו עוד
הכנת תוצרת-לוואי מעגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
הכנת מיץ ענבים ושימורו
מסמך מורשת
קראו עוד
תוצאות שדות הדרכה לירקות תרפ"ו
מסמך מורשת
קראו עוד
הוראות להכנת מרקחת מענבים
מסמך מורשת
קראו עוד
ריקבון הבצל בארץ והמלחמה בו
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שימור הבצל
כרך א (חוב' ג), עמ' 103
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם