שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
על פגם אחד בחלב בקיץ וגורמיו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1936
סהכ עמודים:
6
מקור הפרסום :
ידיעות תחנת הניסיונות החקלאית
מחבר :
באב"ד, יעקב
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך ג (חוב' א-ב), עמ' 82-77
Added an English abstract
הערות לעורכים:
הדרכה
זיהום מזון
חלב
מיקרוביולוגיה של מזון
רפת (מבנה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
58876
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
03/05/2022 08:01
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות החלב המשווק ע"י הפחתת מס' התאים הסומטיים ונזקי חימצון הנוצרים ע"י רדיקלים חופשיים בחלב
דוח מחקר
קראו עוד
בחינת מהימנות הבדיקות של תכולת השומן בחלב, כפי שהן מבוצעות במשקים
מסמך מורשת
קראו עוד
עוד על הקשר בין אחוז השומן ואחוז החלבון בחלב
מסמך מורשת
קראו עוד
הגמעת בני-בקר בחלב שאינו ראוי לשיווק מפרות שטופלו באנטיביוטיקה ובחומרים אחרים
מסמך מורשת
קראו עוד
ביקרבונאט הנתרן לשיפור נצילות המזון ולהגדלת שיעור השומן בחלב
מסמך מורשת
קראו עוד
התצרוכת של החלב ותוצרתו ע"י היישוב היהודי-אירופי בארץ-ישראל
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
על פגם אחד בחלב בקיץ וגורמיו
כרך ג (חוב' א-ב), עמ' 82-77
Added an English abstract
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם