נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שיטה חדשה לבדיקת תכולת השמן בפרי אבוקדו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1986
מקור הפרסום :
מחקר חקלאי בישראל
מחברים :
ברנשטיין, סולנג'
;
.
מרין, עוזי
;
.
פופל, גיטה
;
.
רוזנטל, יונל
;
.
כרך :
א חוב' 1
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
19
עד עמוד:
23
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
שיטה חדשה לבדיקת תכולת השמן בפרי אבוקדו
תקציר:
הערות:
Added an English summary
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
Oil content
אבוקדו
הבשלה
הרכב המזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
מאמר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
59018
עודכן לאחרונה:
25/05/2022 11:14
תאריך יצירה:
25/05/2022 11:10
אולי יעניין אותך גם
Thermal denaturation of immunoglobulins in bovine milk as a heat treatment indicator
פרסום מדעי
קראו עוד
A parameter for quality of honey
פרסום מדעי
קראו עוד
Determination of fat in vegetable foods
פרסום מדעי
קראו עוד
Thermal Degradation Kinetics of Prickly‐Pear‐Fruit Red Pigment
פרסום מדעי
קראו עוד
מחקר חקלאי בישראל: אבוקדו
פרסום מדעי
קראו עוד
הערכה טכנולוגית של פרי צבר מהזן "עופר"
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מדעי
שיטה חדשה לבדיקת תכולת השמן בפרי אבוקדו
א חוב' 1
Added an English summary
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם