נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1991
Source of publication :
International journal of tropical plant diseases
Authors :
כהן, אליהו
;
.
קליין, יהושע
;
.
שלום, יבין
;
.
Volume :
9
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
173
To page:
177
(
Total pages:
5
)
Link :
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
Abstract:
Note:
Related Files :
Common mandarin
food storage
NOVA (common mandarin)
temperature
waxing
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
59475
Last updated date:
14/06/2022 14:58
Creation date:
14/06/2022 14:57
You may also be interested in
The effect of growing area, rootstock, harvest time, waxing and storage temperatures on postharvest quality of Murkot mandarine fruit
מסמך מורשת
Learn more
Keeping quality of "Nova" mandarins in storage and shelf life
פרסום מקצועי
Learn more
Does wax coating affect flavor of "Murcott" tangerines
פרסום מקצועי
Learn more
Degreening “Nova” mandarin to improve fruit peel color
פרסום מקצועי
Learn more
Postharvest behavior of “Or” mandarin vs. “Orah”
פרסום מקצועי
Learn more
Postharvest effect of natural wax coating on quality of “Murcott” tangerine
פרסום מקצועי
Learn more
Scientific Publication
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
9
Scientific Publication
You may also be interested in