שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הבחלת תפוזי טבורי (נבל) בהשפעת ריכוז אתילן, טמפרטורה ולחות יחסית שונים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שועלי, משקה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
31
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
עמ' 47-43, 53-49
הערות לעורכים:
אתילן
הבחלה
טבורי
טמפרטורה
לחות
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59530
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
16/06/2022 10:35
אולי יעניין אותך גם
ניסויים בהבחלת תפוזים, בתחילת עונת הקטיף תשכ"ג (1962/63)
מסמך מורשת
קראו עוד
הקשר בין תכולת הסידן ובין נזקי קרינת השמש בפירות תפוז טבורי מזן "סקגס בוננזה" [Citrus sinensis (L.) Osbeck]
פרסום מדעי
קראו עוד
The Effect of Temperature and Relative Humidity During Degreening on the Colouring of Shamouti Orange Fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
גורמים בפרדס ולאחר הקטיף העלולים לגרום להתפתחות כתמי שמן בתפוזים טבוריים בהבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
בעיות של הבחלת שמוטי [סדרת מאמרים]
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הבחלת תפוזי טבורי (נבל) בהשפעת ריכוז אתילן, טמפרטורה ולחות יחסית שונים
31
עמ' 47-43, 53-49
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם