נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
האם פחמן דו-חמצני מפריע להתקדמות צבע פירות הדר בעת ההבחלה המסחרית? ומה התנאים המשפיעים על הצטברות CO2 בחדר?
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
31
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
137
עד עמוד:
142
(
סהכ עמודים:
6
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
CO2
אחסון מזון
הבחלה
הדרים
טכנולוגיה ואחסון
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59536
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
16/06/2022 10:53
אולי יעניין אותך גם
חומר אורגני כמקור פחמן דו-חמצני לבתי-צמיחה
מסמך מורשת
קראו עוד
גילוי מוקדם של נגיעות גרגרי תבואה בחרקים בעזרת מדידת פחמן דו-חמצני
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלת מנדרינה "סאצומה"
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלת סאצומה ליצוא: ניסויים מעבדתיים ומסחריים
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
The influence of pre-degreening 2,4-D treatments on the keeping quality of citrus fruits [abstract]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
האם פחמן דו-חמצני מפריע להתקדמות צבע פירות הדר בעת ההבחלה המסחרית? ומה התנאים המשפיעים על הצטברות CO2 בחדר?
31
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם