שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
שלום, יבין
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
43
שנה:
1989
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
1361
עד עמוד:
1364
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59725
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
20/06/2022 14:38
אולי יעניין אותך גם
שיפור האיכות ומניעת התפתחותם של טעמי לוואי בקליפים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
Postharvest Ethanol Buildup and Off-flavor in `Murcott' Tangerine Fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
קראו עוד
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
43
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם