נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
מניפולציות תזונתיות במעבר מיובש לתחלובה [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2008
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
מועלם, עוזי
;
.
כרך :
הכנס ה-20
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
119
עד עמוד:
120
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
מניפולציות תזונתיות במעבר מיובש לתחלובה [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בקר
הזנת בעלי חיים
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
59837
עודכן לאחרונה:
23/06/2022 11:45
תאריך יצירה:
23/06/2022 11:45
אולי יעניין אותך גם
השפעת הרכב המנה על הקשר בין צריכת מזון וייצור חום בפרות חלב [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
אומדן יעילות ייצור ללא מדידת צריכת מזון [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אספקת נוטריינטים בתנאי מחסור באנרגיה על פעילות תאי דופן הכרס [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת ריכוזיות המנה על צריכת המזון, קצב העלאת הגירה וה-pH בכרס [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת האבסת לילה לפרות חולבות באביב ובקיץ על צריכת מזון, תנובה ויעילות [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פיתוח מודל למקדם יעילות מזון [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
מניפולציות תזונתיות במעבר מיובש לתחלובה [תקציר]
הכנס ה-20
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם