נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
Effects of oxygen, carbon dioxide, ethylene and volatile compounds during citrus degreening
Year:
1977
Authors :
כהן, אליהו
;
.
Volume :
1st congress, Murcia, Spain, vol. 3 (1973)
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
297
To page:
301
(
Total pages:
5
)
Abstract:

Note:
Access to full text is only for authorized persons
Carbon dioxide
Citrus
early maturation
ethylene
oranges
Oxygen
SHAMOUTI (oranges)
Volatile compounds
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר מתוך כינוס
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
60058
Last updated date:
29/06/2022 15:48
Creation date:
29/06/2022 15:46
Scientific Publication
Effects of oxygen, carbon dioxide, ethylene and volatile compounds during citrus degreening
1st congress, Murcia, Spain, vol. 3 (1973)

Scientific Publication

You may also be interested in