נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Effects of oxygen, carbon dioxide, ethylene and volatile compounds during citrus degreening
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1977
Source of publication :
Proceedings of the International Society of Citriculture
Authors :
כהן, אליהו
;
.
Volume :
1st congress, Murcia, Spain, vol. 3 (1973)
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
297
To page:
301
(
Total pages:
5
)
Link :
Effects of oxygen, carbon dioxide, ethylene and volatile compounds during citrus degreening
Abstract:
Note:
Access to full text is only for authorized persons
Carbon dioxide
Citrus
early maturation
ethylene
oranges
Oxygen
SHAMOUTI (oranges)
Volatile compounds
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
מאמר מתוך כינוס
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
60058
Last updated date:
29/06/2022 15:48
Creation date:
29/06/2022 15:46
You may also be interested in
Interrelationship of abscisic acid, ethylene and hydrolytic enzymes in the control of citrus leaf explants abscission
פרסום מדעי
Learn more
The effect of ethylene on the development of navel orange peel color
מסמך מורשת
Learn more
Ethylene Concentration and the Duration of the Degreening Process in Shamouti Orange Fruit
פרסום מדעי
Learn more
Degreening of Washington (Navel) oranges at different concentrations of ethylene, temperature and relative humidity
פרסום מקצועי
Learn more
Methods of degreening Satsuma mandarin
פרסום מדעי
Learn more
ניסויים להבכרת ההבשלה בשמוטי
פרסום מקצועי
Learn more
Scientific Publication
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Effects of oxygen, carbon dioxide, ethylene and volatile compounds during citrus degreening
1st congress, Murcia, Spain, vol. 3 (1973)
Scientific Publication
You may also be interested in