נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
The influence of pre-degreening 2,4-D treatments on the keeping quality of citrus fruits [abstract]
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1977
Source of publication :
Phytoparasitica
Authors :
כהן, אליהו
;
.
Volume :
5
Co-Authors:
Facilitators :
From page:
65
To page:
65
(
Total pages:
1
)
Link :
The influence of pre-degreening 2,4-D treatments on the keeping quality of citrus fruits [abstract]
Abstract:
Note:
5
th Congr. Phytopathological Soc. Israel
Related Files :
Citrus
early maturation
food storage
technology and storage
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
DOI :
Article number:
0
Affiliations:
Database:
Publication Type:
תקציר
;
.
Language:
אנגלית
Editors' remarks:
ID:
60071
Last updated date:
30/06/2022 09:21
Creation date:
30/06/2022 09:19
You may also be interested in
Does CO2 inhibit color development of citrus fruit during commercial degreening? What conditions affect accumulation of the CO2 in degreening rooms?
פרסום מקצועי
Learn more
Methods of degreening Satsuma mandarin
פרסום מקצועי
Learn more
Treatments to prevent spoilage fungi in strawberries [abstract]
פרסום מדעי
Learn more
Methods of degreening Satsuma mandarin
פרסום מדעי
Learn more
Some physiological aspects of citrus degreening
פרסום מדעי
Learn more
The degreening of citrus fruit in Israel
מסמך מורשת
Learn more
Scientific Publication
The influence of pre-degreening 2,4-D treatments on the keeping quality of citrus fruits [abstract]
5
5
th Congr. Phytopathological Soc. Israel
Scientific Publication
You may also be interested in