נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
נעכלות מנות המכילות מזון מרוכז ותחמיצי חיטה שנקצרו במועדים שונים [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2007
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
בן גדליה, דניאל
;
.
יוסף, אדית
;
.
מירון, יהושע
;
.
ניקבחת, משה
;
.
כרך :
הכנס ה-19
מחברים נוספים:
ר' סולומון - שה"ם
מנחים :
מעמוד:
72
עד עמוד:
73
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
נעכלות מנות המכילות מזון מרוכז ותחמיצי חיטה שנקצרו במועדים שונים [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בקר לחלב
הזנת בעלי חיים
חיטה
מספוא ומזון לבעלי חיים
פרות (בעלי חיים)
תחמיץ
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60363
עודכן לאחרונה:
21/07/2022 08:57
תאריך יצירה:
21/07/2022 08:57
אולי יעניין אותך גם
זני חיטה חדשים למספוא; היבטים תזונתיים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
הרכב ואיכות תזונתית של מזונות גסים עתירי דופן תא [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
הרכב ונעכלות של זני חיטה למספוא ממגוון זנים של העשור האחרון [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
נעכלות בכבשים של תחמיצי חיטה שנקצרו בשלב פריחה או הבשלת חלב [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת החלפת שעורה בקליפות סויה כמרכיב בכופתיות המואבסות לפרות חלב, על נעכלות המנה ותנובת החלב ורכיביו [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפור הייצור בבקר לחלב על ידי החלפת מספוא גס בחומרי לוואי עתירי דופן ראשונית [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
נעכלות מנות המכילות מזון מרוכז ותחמיצי חיטה שנקצרו במועדים שונים [תקציר]
הכנס ה-19
ר' סולומון - שה"ם
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם