נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2009
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
מרין, עוזי
;
.
סילניקוב, ניסים
;
.
כרך :
הכנס ה-21
מחברים נוספים:
ג' לייטנר - המכון הווטרינרי
מנחים :
מעמוד:
29
עד עמוד:
29
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
איכות המזון
הרכב המזון
חלב
עיזים
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60443
עודכן לאחרונה:
25/07/2022 08:21
תאריך יצירה:
25/07/2022 08:20
אולי יעניין אותך גם
אפיון אנזימים מחיידקים עיקריים גורמי דלקת עטין ודרך פעולתם על הרכב החלב ותוצריו: איכות, תפוקה וחיי מדף [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים החלים בהרכב ואיכות חלב בקר מחליבתו ברפת ועד לפסטורו במחלבה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
קביעת מדדי איכות חלב לתעשייה וכיול מערכת החליבה בהתאם [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שינויים בהרכב חלב כתוצאה מדלקת עטין תת-קלינית: חשיבותו לתעשיית החלב ולמחקר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
חלב ומוצריו: גישות חדשות לשאלות ישנות [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת נגיעות תת קלינית בחיידקים שונים על איכות היוגורט [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
הכנס ה-21
ג' לייטנר - המכון הווטרינרי
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם