שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2009
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
מרין, עוזי
;
.
סילניקוב, ניסים
;
.
כרך :
הכנס ה-21
מחברים נוספים:
ג' לייטנר - המכון הווטרינרי
מנחים :
מעמוד:
29
עד עמוד:
29
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
איכות המזון
הרכב המזון
חלב
עיזים
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60443
עודכן לאחרונה:
25/07/2022 08:21
תאריך יצירה:
25/07/2022 08:20
אולי יעניין אותך גם
מהימנות המידע על תנובת החלב ועל הרכבו
מסמך מורשת
קראו עוד
תכנון משק החלב בהתאם לביקוש לרכיבי החלב וביחס לשיעור המזון הסיבי במנת פרת החלב: 2) תכנון בהתאם לביקוש לרכיבי החלב השונים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעות ממשק ההזנה וגזעי עיזים שונים על הרכב החלב
פרסום מדעי
קראו עוד
ערבה כמספוא לעיזים: ביומסה, ערך תזונתי וסת"ס בחלב
פרסום מדעי
קראו עוד
העלאת תכולת החלבון ואיכות הגיבון של חלב עזים באמצעות האבסת אלת מסטיק
פרסום מדעי
קראו עוד
Milking Animals and Fermented Milks of the Middle East and Their Contribution to Man's Welfare
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שינויים בהרכב חלב בסוף התחלובה בפרות ועיזים והשפעתם על איכותו לתעשיית החלב [תקציר]
הכנס ה-21
ג' לייטנר - המכון הווטרינרי
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם