נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הזזת תחמיצים על איכותם [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2014
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
וינברג, צבי
;
.
חן, יאירה
;
.
כרך :
הכנס ה-26
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
25
עד עמוד:
26
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
השפעת הזזת תחמיצים על איכותם [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
אחסון מזון
בקר
הזנת בעלי חיים
מספוא ומזון לבעלי חיים
פרות (בעלי חיים)
תחמיץ
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
61237
עודכן לאחרונה:
15/08/2022 09:21
תאריך יצירה:
15/08/2022 09:20
אולי יעניין אותך גם
כושר העמידות של תחמיצים שונים בתנאי חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שימור בלילים לבקר חלב במארזי פוליאתילן לתקופה ארוכה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
סקר חומרי לוואי להזנת הבקר בארץ; הרכב כימי, נעכלות ואורך חיי המדף [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
ההרכב והשימור של מגוון חומרי לוואי לחים ונעכלותם במעלי גירה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת משך האחסון של תחמיצים על איכותם [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת תוספת חומר משמר לבליל חולבות על טריות ואורך חיי המדף של הבליל [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת הזזת תחמיצים על איכותם [תקציר]
הכנס ה-26
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם