נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הזנת פרות חלב בשומן המוגן בצורת מיקרוקפסולציה ממקורות שונים ובשיעורים גבוהים על ייצור חלב ורכיביו, יעילות ונעכלות המזון [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2014
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
יעקובי, שמאי
;
.
ליפשיץ, ל'
;
.
לרר, חנה
;
.
מועלם, עוזי
;
.
פורטניק, יורי
;
.
פרנק, אייל
;
.
כרך :
הכנס ה-26
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
38
עד עמוד:
39
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
השפעת הזנת פרות חלב בשומן המוגן בצורת מיקרוקפסולציה ממקורות שונים ובשיעורים גבוהים על ייצור חלב ורכיביו, יעילות ונעכלות המזון [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בית דגן (מקום)
בקר לחלב
הזנת בעלי חיים
חלב
פרות (בעלי חיים)
שומנים (מילת מפתח פנימית)
תנובת חלב
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
61251
עודכן לאחרונה:
15/08/2022 11:07
תאריך יצירה:
15/08/2022 11:07
אולי יעניין אותך גם
חדירותן של חומצות שומן מסוג אומגה-3 מן המזון אל השחלה וההשפעה על מאפיינים הורמונליים והתנהגותיים סביב הייחום בפרות חלב [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת ייבוש מוקדם על תנובות חלב ורכיביו והשינויים במצב הגופני [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת תדירות הצינונים בקיץ על תנובות חלב ורכיביו ורווחת הפרה[תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת הזנת פרות חלב במלחי סידן של חומצות שומן בשיעורים גבוהים על ייצור חלב ורכיביו, יעילות ונעכלות המזון [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת מתן שמרים XP לפרות חלב בעונת הקיץ על תנובות חלב ורכיביו ויעילות השימוש באנרגיה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת מקור הפחמימות הפריקות על הביצועים של פרות חלב גבוהות תנובה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת הזנת פרות חלב בשומן המוגן בצורת מיקרוקפסולציה ממקורות שונים ובשיעורים גבוהים על ייצור חלב ורכיביו, יעילות ונעכלות המזון [תקציר]
הכנס ה-26
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם