נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת טמפרטורות שונות על תהליך ההחמצה והעמידות האירובית של תחמיצים [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2000
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
אשבל, גלעד
;
.
וינברג, צבי
;
.
חן, יאירה
;
.
כרך :
הכנס ה-12
מחברים נוספים:
ג'ורג' סאקאטש - האונ' הטכנולוגית של בודפסט, הונגריה
מנחים :
מעמוד:
97
עד עמוד:
98
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
השפעת טמפרטורות שונות על תהליך ההחמצה והעמידות האירובית של תחמיצים [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
אחסון מזון
טמפרטורה
מספוא ומזון לבעלי חיים
תחמיץ
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
62147
עודכן לאחרונה:
21/09/2022 15:01
תאריך יצירה:
21/09/2022 15:01
אולי יעניין אותך גם
תרביות חיידקי חומצת חלב בתחמיץ ועמידותו בתנאי חשיפה לאוויר
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויים בהחמצת סלק מספוא
מסמך מורשת
קראו עוד
גידול חריע לתחמיץ להזנת פרות חולבות – תכונות ההחמצה של הצמח [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
כושר העמידות של תחמיצים שונים בתנאי חשיפה לאוויר [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת תוספת חומר משמר לבליל חולבות על טריות ואורך חיי המדף של הבליל [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
הימצאות ניטראטים וחיידקי סלמונלה ואי-קולי בתחמיצים ובמספוא קיצי המושקה במי קולחין [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת טמפרטורות שונות על תהליך ההחמצה והעמידות האירובית של תחמיצים [תקציר]
הכנס ה-12
ג'ורג' סאקאטש - האונ' הטכנולוגית של בודפסט, הונגריה
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם