נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת החלפת שעורה בקליפות סויה כמרכיב בכופתיות המואבסות לפרות חלב, על נעכלות המנה ותנובת החלב ורכיביו [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2003
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
בן גדליה, דניאל
;
.
יוסף, אדית
;
.
יעקובי, שמאי
;
.
לרר, חנה
;
.
מירון, יהושע
;
.
מלץ, אפרים
;
.
ניקבחת, משה
;
.
כרך :
הכנס ה-15
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
74
עד עמוד:
75
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
השפעת החלפת שעורה בקליפות סויה כמרכיב בכופתיות המואבסות לפרות חלב, על נעכלות המנה ותנובת החלב ורכיביו [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בקר לחלב
הזנת בעלי חיים
חלב
סויה
פרות (בעלי חיים)
שעורה
תנובת חלב
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
62189
עודכן לאחרונה:
22/09/2022 14:31
תאריך יצירה:
22/09/2022 14:31
אולי יעניין אותך גם
השפעת מקור הפחמימות שבמנה על הרכב חומצות השומן של החלב כאשר מקור חומצות השומן בפולי סויה משוחלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הזנה של פרות בתחילת התחלובה בחומרי לוואי עתירי דופן ראשונית כתחליף למזון גס על היבטים פיזיולוגיים, פוריות וייצור החלב ורכיביו [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת מועד המעבר במשך היממה של פרות חלב בין קבוצות על התנהגות רביצה וצעידה ותנובת חלב [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אוריאה מוגנת עם שחרור מושהה בכרס על תנובות חלב ורכיביו, יעילות וסביבת הכרס בפרות חלב גבוהות תנובה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
הגברת ריכוז החומצה הלינולאית המצומדת (CLA) בחלב פרות: השפעת מנות עתירות בעמילן בהשוואה למנות עתירות בפקטין, ללא שילוב או בשילוב פולי סויה משוחלים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת האבסת לילה לפרות חולבות באביב ובקיץ על צריכת מזון, תנובה ויעילות [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת החלפת שעורה בקליפות סויה כמרכיב בכופתיות המואבסות לפרות חלב, על נעכלות המנה ותנובת החלב ורכיביו [תקציר]
הכנס ה-15
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם