נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
נעכלות בפרות חלב של הרכיבים התזונתיים של בלילי חולבות המכילים גרעיני כותנה אקלה או פימה [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2004
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
בן גדליה, דניאל
;
.
יוסף, אדית
;
.
מירון, יהושע
;
.
ניקבחת, משה
;
.
כרך :
הכינוס ה-16
מחברים נוספים:
ר' סולומון, ג' עדין - שה"ם
ס' מבג'יש - הפקולטה לחקלאות
מנחים :
מעמוד:
13
עד עמוד:
14
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
נעכלות בפרות חלב של הרכיבים התזונתיים של בלילי חולבות המכילים גרעיני כותנה אקלה או פימה [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
אקלה
בקר לחלב
הזנת בעלי חיים
כותנה
מספוא ומזון לבעלי חיים
פימה
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
62255
עודכן לאחרונה:
29/09/2022 14:53
תאריך יצירה:
29/09/2022 14:11
אולי יעניין אותך גם
יחסי גומלין בין תרביות חיידקי חומצת חלב לתחמיצים וחיידקי כרס והשפעתם על שיפור ביצועי מעלי גירה [תקציר בלבד]
דוח מחקר
קראו עוד
הרכב ואיכות תזונתית של מזונות גסים עתירי דופן תא [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
נעכלות מנות המכילות מזון מרוכז ותחמיצי חיטה שנקצרו במועדים שונים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת החלפת שעורה בקליפות סויה כמרכיב בכופתיות המואבסות לפרות חלב, על נעכלות המנה ותנובת החלב ורכיביו [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפור הייצור בבקר לחלב על ידי החלפת מספוא גס בחומרי לוואי עתירי דופן ראשונית [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
ממשק הזנה אלטרנטיבי לרפת רובוטית ולמאביסי מזונות מרוכזים [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
נעכלות בפרות חלב של הרכיבים התזונתיים של בלילי חולבות המכילים גרעיני כותנה אקלה או פימה [תקציר]
הכינוס ה-16
ר' סולומון, ג' עדין - שה"ם
ס' מבג'יש - הפקולטה לחקלאות
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם