נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2004
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
אהרוני, יואב
;
.
אורלוב, אלה
;
.
גמבורג, מירה
;
.
וינברג, צבי
;
.
כרך :
הכינוס ה-16
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
181
עד עמוד:
182
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
איכות המזון
בקר לבשר
בשר
הזנת בעלי חיים
זבל עופות
כשרות
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
62324
עודכן לאחרונה:
02/10/2022 14:46
תאריך יצירה:
02/10/2022 14:45
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות בשר בקר מגידול מקומי בהיבט הבריאותי
דוח מחקר
קראו עוד
קביעת דרכים לייצור בשר בקר דיאטטי, עשיר בחומצות שומן רב-אל-רוויות
דוח מחקר
קראו עוד
האם יש קשר בין איכות הבשר למחירו בשיווק? השוואת תפוקות ואיכות בשר של עגלות ועגלים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת האבסת ויטמין E על יציבות צבע הבשר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הכללת גרעיני פשתן במנות פיטום בשתי רמות אנרגיה על הרכב השומנים בבשר
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי [תקציר]
הכינוס ה-16
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם