נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת דישון וזיבול אורגני על טיב התפוז שמוטי וטעמו
מחבר :
בר-עקיבא, אביגדור
;
.
גוטפריד, א'
;
.
חמו, מיכאל
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
כו חוב' 2-1
שנה:
1971
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה להדרים
מעמוד:
68
עד עמוד:
71
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
בית דגן (מקום)
דישון
הדרים
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
62370
עודכן לאחרונה:
31/10/2022 08:15
תאריך יצירה:
31/10/2022 08:15
פרסום מקצועי
השפעת דישון וזיבול אורגני על טיב התפוז שמוטי וטעמו
כו חוב' 2-1
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם