נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת דישון וזיבול אורגני על טיב התפוז שמוטי וטעמו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בר-עקיבא, אביגדור
;
.
גוטפריד, א'
;
.
חמו, מיכאל
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
כו חוב' 2-1
שנה:
1971
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה להדרים
מעמוד:
68
עד עמוד:
71
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
בית דגן (מקום)
דישון
הדרים
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
62370
עודכן לאחרונה:
31/10/2022 08:15
תאריך יצירה:
31/10/2022 08:15
אולי יעניין אותך גם
ניסיון דישון באשלגן בפרדס שמוטי (סיכום של 5 השנים הראשונות)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת דישון וגורמי קרקע על עצי ואלנסיה: על היבול, על טיב הפרי ועל הרכב המינרלים בעלים
מסמך מורשת
קראו עוד
פרי גס בשמוטי: חקר סיבות להיווצרות וחיפוש דרכים למניעתו; דו"ח התקדמות ל-1970/71
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסיון דישון באשלגן בפרדס שמוטי
פרסום מקצועי
קראו עוד
דישון בפרדסי שמוטי
פרסום מקצועי
קראו עוד
ניסויים להבכרת ההבשלה בשמוטי
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
השפעת דישון וזיבול אורגני על טיב התפוז שמוטי וטעמו
כו חוב' 2-1
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם