נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
ניסויים להבכרת ההבשלה בשמוטי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בר-עקיבא, אביגדור
;
.
מחברים נוספים:
ש' אלוף
כרך :
כו חוב' 12
שנה:
1972
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה להדרים
מעמוד:
656
עד עמוד:
662
(
סהכ עמודים:
7
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
הבכרה
הבשלה
הדרים
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
62486
עודכן לאחרונה:
06/11/2022 15:40
תאריך יצירה:
06/11/2022 15:40
אולי יעניין אותך גם
הפחתת נגע הקמטת בתפו''ז ואלנסיה
מסמך מורשת
קראו עוד
פני פרדס העתיד
פרסום מקצועי
קראו עוד
ניסיון דישון באשלגן בפרדס שמוטי
פרסום מקצועי
קראו עוד
דישון בפרדסי שמוטי
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת דישון וזיבול אורגני על טיב התפוז שמוטי וטעמו
פרסום מקצועי
קראו עוד
ניסויים לייעול הריסוס האווירי במגניוזן בפרדס
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניסויים להבכרת ההבשלה בשמוטי
ש' אלוף
כו חוב' 12
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם