נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
זירוז הבשלת שזיפים יפניים לאחר הקטיף למטרות ייצוא
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
גלפט-רייך, סילויה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
כט חוב' 9-8
שנה:
1975
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
385
עד עמוד:
389
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
הבכרה
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
יצוא
שזיף
שזיף יפני
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
62892
עודכן לאחרונה:
27/12/2022 13:38
תאריך יצירה:
27/12/2022 13:37
אולי יעניין אותך גם
סטנדרטים לקטיף בזני שזיף יפני, אפרסק ונקטרינה
דוח מחקר
קראו עוד
מהמחקר במטעים בחו"ל
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת גורמים אגרוטכניים על איכות שזיף יפני לאחסון ממושך
פרסום מדעי
קראו עוד
סיור בחלקות גלעיניים בדרום הארץ
מסמך מורשת
קראו עוד
ריסוסים הורמונליים להבכרת נקטרינה "סנרד" והשפעתם על עמידות הפרי המיועד לייצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
כושר האחסון של שזיפים המיועדים לייצוא (1969)
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מקצועי
זירוז הבשלת שזיפים יפניים לאחר הקטיף למטרות ייצוא
כט חוב' 9-8
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם