ניסויים שבוצעו בשנת 2010 הראו שאיוד במתיל ברומיד, שניתן בתנאים מיטביים לבזיל, מנטה וקורנית, הביא לקטילה מוחלטת של חרקים ואקריות. הגברת יעילות הקטילה, ללא פגיעה באיכות התבלינים, הושגה על-ידי הפחתת מינון הגז. הפחתה זו מתאפשרת כאשר טמפרטורת התבלינים היא מעל 21 מ"צ, הודות לאריזה בבטנות המנוקבות בחורים זעירים מרובים, שמונעת כמישת התבלינים, והודות לארובה במרכזי המשטחים, הגורמת להגברת חדירת הגז לתוך האריזות. (מתוך המאמר)
ניסויים שבוצעו בשנת 2010 הראו שאיוד במתיל ברומיד, שניתן בתנאים מיטביים לבזיל, מנטה וקורנית, הביא לקטילה מוחלטת של חרקים ואקריות. הגברת יעילות הקטילה, ללא פגיעה באיכות התבלינים, הושגה על-ידי הפחתת מינון הגז. הפחתה זו מתאפשרת כאשר טמפרטורת התבלינים היא מעל 21 מ"צ, הודות לאריזה בבטנות המנוקבות בחורים זעירים מרובים, שמונעת כמישת התבלינים, והודות לארובה במרכזי המשטחים, הגורמת להגברת חדירת הגז לתוך האריזות. (מתוך המאמר)