שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
Colorimetric microdeterminations of diphenyl in citrus
Back to search
Previous item
Next item
Year:
1961
Total pages:
10
Source of publication :
דוחות מכון וולקני
Author :
רייזמן, אנה
;
.
Related personalities :
Unit:
האגף לטכנולוגיה של מזון
Document Type:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
סקירה
;
.
Language:
אנגלית
;
.
Related Files :
Link to fileF;
Notes:
Preliminary report no. 333; project no. 1/26 ג
Editors' remarks:
Citrus
diphenyl
food technology
pesticide residues in food
עוד תגיות
תוכן קשור
More details
ID:
63386
Last updated date:
07/02/2023 08:49
Creation date:
07/02/2023 08:49
You may also be interested in
The diphenyl residue in citrus fruit wrapped in diphenyl wraps
מסמך מורשת
Learn more
Elimination du diphenyle des écorces d'agrumes
פרסום מדעי
Learn more
Effect of washing and waxing of oranges upon their diphenyl absorption
פרסום מדעי
Learn more
The effect of storage and airing upon diphenyl residues in diphenyl-wrapped oranges
פרסום מדעי
Learn more
Diphenyl absorption by citrus fruit wrapped in plain wraps and stored together with diphenyl-wrapped fruit
פרסום מדעי
Learn more
Biphenyl residues in Valencia oranges
מסמך מורשת
Learn more
Heritage document
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
Colorimetric microdeterminations of diphenyl in citrus
Preliminary report no. 333; project no. 1/26 ג
Heritage document
You may also be interested in