שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1974
מקור הפרסום :
האוניברסיטה העברית
מחברים :
קנר, יוסף
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בודובסקי, פייר
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
תקציר:
מתוך התקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
ביוכימיה
חמצון
פלפל
קרוטנואידים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
63534
עודכן לאחרונה:
06/03/2023 07:41
תאריך יצירה:
06/03/2023 07:40
אולי יעניין אותך גם
לימוד הגורמים הסביבתיים והאנדוגניים המביאים לפגמים פיזיולוגיים בפלפל ובחינת אמצעים למניעתם
דוח מחקר
קראו עוד
גנטיקה של תכולה גבוהה של קרוטנואידים במלון (HIGH PIGMENT)
דוח מחקר
קראו עוד
Characterization of the Or regulatory network in melon for carotenoid biofortification in food crops
דוח מחקר
קראו עוד
Lipid deterioration: β-Carotene destruction and oxygen evolution in a system containing lactoperoxidase, hydrogen peroxide and halides
פרסום מדעי
קראו עוד
Rapid method for total carotenoid detection in canary yellow-fleshed watermelon
פרסום מדעי
קראו עוד
Determination of carotenoids and capsaicinoids in Chile peppers and paprika : Genetic, physiological and horticultural aspects
דוח מחקר
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
גורמים מחמצני קרוטנואידים בפירות פלפל
מתוך התקציר:
פרסום מדעי
מתוך התקציר:
אולי יעניין אותך גם