נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
מניעת הצטברותו של הגורם המר במוצרים של תפוזי שמוטי
שנה:
1974
סהכ עמודים:
24
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
בן-גרא, איתמר
;
.
ברנשטיין, סולנג'
;
.
הראל, סטלה
;
.
לוי, אהרון
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
אנגלית
;
.
קבצים קשורים :
הערות:

Additional authors: F. Stern and S. Berkovitz; special publication no. 29; added t.p. and summary in Hebrew

הערות לעורכים:
Bitterness
bitter taste
טכנולוגיה של מזון
טעם
מיץ תפוזים
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
64470
עודכן לאחרונה:
18/06/2023 11:13
תאריך יצירה:
18/06/2023 11:13
מסמך מורשת
מניעת הצטברותו של הגורם המר במוצרים של תפוזי שמוטי

Additional authors: F. Stern and S. Berkovitz; special publication no. 29; added t.p. and summary in Hebrew

מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם