שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
חוקר ראשי :
שהם, יובל
חוקר משני :
פוטיבסקי, אליהו
;
.
רביד, עוזי
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
1998
מספר תוכנית :
838-0403-98
קישור לפרסום :
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
כללי
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
הערות לעורכים:
ארומה
ביוטכנולוגיה
התמרה ביולוגית
טעם
שמנים אתריים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
645
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2018 17:32
אולי יעניין אותך גם
ביוכימיה של יצירת לינלול ואאוגנול בריחן מתוק
דוח מחקר
קראו עוד
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
דוח מחקר
קראו עוד
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
דוח מחקר
קראו עוד
Metabolic fate of isotopes during the biological transformation of carbohydrates to 2,5-dimethyl-4-hydroxy-3(2H)-furanone in strawberry fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
צמחים ארומטיים כמקורות פוטנציאליים לסמיוכימיקלים כירליים טבעיים לשימוש בטעם וריח
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
שהם, יובל
838-0403-98
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם