שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיטות למדידת התכונות התרמיות של פירות וירקות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1978
סהכ עמודים:
49
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
האס, עליזה
;
.
פלזנשטיין, גבריאל (גבי)
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון להנדסה חקלאית
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
פרסום מיוחד מס' 103; נוספה גרסה באנגלית
הערות לעורכים:
measurement
הנדסה חקלאית
טכנולוגיה ומחקר
טמפרטורה
ירקות
פירות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
64620
עודכן לאחרונה:
22/06/2023 08:18
תאריך יצירה:
22/06/2023 08:18
אולי יעניין אותך גם
הגדרת דרישות הקרינה של גידול פלפל בתנאים מוגנים בערבה [תקציר בלבד]
דוח מחקר
קראו עוד
Temperature preconditioning
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת הקירור על ההתפתחות של צמח תות-שדה ומשמעותה הפיסיולוגית
מסמך מורשת
קראו עוד
פיסיולוגיה השוואתית של זני בר ותרבות של כרפס ריחני תוך שימת לב מיוחדת לפריחה
מסמך מורשת
קראו עוד
פריחה והתפתחות הפרי בשלושה זני עגבניות, בטמפראטורה תת-אופטימאלית
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת טמפרטורות גבוהות וטיפולים ב-CPA -4 על היבול של עגבניות לתעשייה
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיטות למדידת התכונות התרמיות של פירות וירקות
פרסום מיוחד מס' 103; נוספה גרסה באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם